Post by ascarsakelring on Mar 17, 2022 9:20:12 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau taškų ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Cooking Sizzle: Master Chef Simulatsioonmängud sfa
Kelias į daugybę skelbimų!!! Šį žaidimą labai smagu žaisti, bet skelbimai tampa nebevaldomi!!!
Man labai patinka šis žaidimas, todėl noriu jį žaisti kiekvieną dieną ❤️😃
Negalima atnaujinti antrojo restorano
Man tikrai labai smagu žaisti šį žaidimą. Lygiai yra puikūs, o grafika - puiki. Aš rekomenduosiu šį žaidimą savo draugams, nes jie taip pat mėgsta žaisti maisto gaminimo žaidimus. Galite turėti kavinės lygį, kur gaminate įvairių rūšių kavą ir valgote skrudintą pyragą bei pusryčius, kad aptarnautumėte savo klientus
Nepavyko šiek tiek įkelti
Prieš atnaujinimą aš žaisdavau šį žaidimą kasdien, bet kadangi mažai domiuosi arba visai nesidomiu būsiu priverstas ištrinti ir eiti toliau.. Ačiū iš anksto 🥰
Iš pradžių buvo keletas problemų, tačiau puikus klientų aptarnavimas per trumpą laiką ją ištaisė. Taip pat puiku yra gera ir smagu.
Tai tikrai įdomus žaidimas, patikėkite manimi. Jaudinatės, kai laikas bėga ir dar nedavei maisto pirkėjams, bet tai smagu. Aš vis dar esu 8 lygyje, todėl vis dar dirbu pirmame restorane, bet kai pasieksite aukštesnį lygį apie 17, gausite naują restoraną. Galų gale baigsite daug restorano. Žinau tai, nes turiu panašių žaidimų.
Atidaręs 4 restuents žaidimą paleisiu iš naujo, dabar pašalinsiu ir nenoriu žaisti šio žaidimo 3 kartą
Cooking Sizzle: Master Chef Симулятори ojt
Negera challa kietas ga vundhe stresas krito ga vunde
Kokį krūvą šiukšlių suvalgei, užstrigusį ant vieno levilio 2 ilgam ir kad kai pasidarys nuobodu, turėtum ką nors padaryti dėl to, kad aš įstrigo ant 9 restorano 1, todėl ištrinsiu
ŠVIESUS
Oho
Mėgsti gaminti žaidimą yra labai smagu
Nori, kad šis žaidimas patiktų.. grafika yra SUPER...BET..atrodo, sunku valdyti veiksmus. Atrodo, vėlavimas ar kažkas, dėl ko aš turiu spustelėti tą patį dalyką pakartotinai ir spausti stipriau nei kiti žaidimai.. tai yra problema tiems, kaip aš, kurie turi carpel tunel. Jei tai bus išspręsta, skirčiau penkias žvaigždutes.
Tai daro mane pamišusiu!!!!...bet tai smagu
Turite naudoti per daug brangakmenių, kad nusipirktumėte stiprintuvus, trečiame restorane neįmanoma išlaikyti laiko lygio be stiprintuvų. Žaisti kainuoja per daug tikrų pinigų!!!
Žaidimas iš pradžių atrodė įdomus, bet kai eini ir bandai padvigubinti savo pinigus arba gausi monetą iš klientų, tai neleis jums pamatyti skelbimo padvigubinti arba gauti monetų iš nei vieno, nei kito. Ištaisykite klaidas ir trikdžius, bet kol kas pašalinu šį žaidimą.
Linksmas žaidimas. Man patinka tai, kad galiu lengvai gauti monetų ir deimantų neišleisdamas pinigų.
nėra gerai, nes atnaujinimas toks brangus ir taip sunku gauti pinigų
Super laikas prabėga ir paruošia tikras disas
Koks gražus žaidimas, aš niekada jo nemačiau WOW! Tai buvo per daug susikertantis žaidimas, kurį taip pat galite atsisiųsti ir žaisti, atrodo tikrai gerai, aš žaidžiau daugiau maisto gaminimo žaidimų, bet tai man tikrai ypatinga 😍😍 Man tai patinka
Cooking Sizzle: Master Chef Симулације xnk
Labai priklausomas, ką tik pažiūrėjau savo you tube rhonnah Baylon, kai žaidžiu šį žaidimą, prašau pamėgti ir prenumeruoti
Wow geriausias žaidimas
Linksma . Ne per daug reklamų.
Programa nuolat strigdavo paleidus. Prašome pataisyti.
Mėgaujuosi šiuo žaidimu, tačiau yra „trikimų“, kai skelbimai įkeliami netinkamai, todėl išėjau iš žaidimo ir prarandu pažangą. Turėjau du kartus pašalinti / įdiegti iš naujo, bet problema vis dar išlieka Išspręskite šią problemą ir apsvarstysiu aukštesnis įvertinimas
Po to bus galima žaisti tik 10 lygių
Siaubingas žaidimas, kurį nori, kad tu nusipirktum, net jei esi pakankamai geras ir tau jo nereikia, o jei esi greitas, jie tiesiog neišsiunčia klientų iki senų laikų...
Tai tikrai smagu, bet atnaujinimas atidarė tik dar 2 restoranus, todėl dabar laukiu, kol atsidarys dar daugiau.
Kol kas viskas gerai. Mėgstu maisto gaminimo žaidimus ir įvaldau kitus, kuriuos žaidžiu. Pasiruošę naujam žaidimui.
visada vagia iš tavęs
Kitas japonų virtuvės lygis yra užrakintas, jo negalima atrakinti, nors visi raktai užpildyti ankstesnėje dalyje
Tai nėra Atsisiųsti ką galiu padaryti aš nežaisiu šio žaidimo aš pykstu dėl šios programos Aš nenorėsiu ne kodėl neatsisiunčiau, prašau, turiu programas, ką galiu padaryti, turiu vieną žaidimą lodo turiu
Nuostabu...patinka žaidimas...Prašau daugiau žaidimų...daugiau lygių (ypač sunkių lygių),
Kaip įprasta, ta pati schema. Žaidimas prasideda kaip kažkas įdomaus su geru dizainu ir po kelių lygių parodo pragarą, kur nieko negalite padaryti be maitinimo ir panašių dalykų. Negaiškite savo laiko.
Cooking Sizzle: Master Chef Симулације jtie
<a href=""></a>
Pradėjau žaisti šiandien, bet jau esu nuo jo priklausomas
Tai nuostabus žaidimas, man labai patinka...
Labai blogas žaidimas Mood off
Kai kurios problemos su visais šiais gaminimo žaidimais, jūs negalite žaisti ilgai ir esate priversti pašalinti, nes negalite patekti į kitą lygį! Nustokite žaisti, kad būtų neįmanoma žaisti.
Tai nebuvo pats geriausias, gerai, žaisiu kitą kartą