(Android/iOS) Guardian Puzzles \u0026 Crosswords csaló kód generátor tokenekhez
Mar 17, 2022 9:11:12 GMT 2
Post by ascarsakelring on Mar 17, 2022 9:11:12 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guardian Puzzles \u0026 Crosswords ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guardian Puzzles \u0026 Crosswords IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor tokenekhez ▞▞▞
▞▞▞ Guardian Puzzles \u0026 Crosswords 2022 version ▞▞▞
Guardian Puzzles & Crosswords Atjautības spēles rue
Egy másik előfizető meghívása keresztrejtvény megosztására nem működik! Ez az oka annak, hogy előfizettem... Tényleg szegény... Pénzkidobás!
Guardian Puzzles & Crosswords புதிர் yikn
Letöltve. Nyitott. Kiderült, hogy ez egy 7 napos ingyenes próbaverzió, majd ezt követően 3,49 USD/hó. Így eltávolítottam az alkalmazást. Már havonta hozzájárulok a Guardianhez. Az App Store-ban egyértelműnek kell lennie, hogy 7 napos próbaverzióról van szó. 🙄
Ez nagyszerű, de KÉRJÜK, frissítsen egy Visszavonás gombbal a Sudokuhoz, mert gyakran véletlenül felülírom a ceruzás jegyzeteimet, és ez annyira frusztráló!
A rejtjeles keresztrejtvényre adott válaszok nem maradnak fenn a munkamenetek között, ezért manuálisan kell beírnom a válaszaimat, ha alkalmazást váltok, és a nap későbbi részében folytatom. Ha ez megoldódik, 5*-ot adok
Régen olyan jó volt, de most, amikor küldenek egy WhatsApp meghívó linket, nem nyitja meg a keresztrejtvényt. Csak a PlayStore letöltési oldalára visz.
Összességében tetszik, és jó a felület. Bárcsak rendelkezne az anagrammakeverő funkcióval, mint az online verzióban
Feneketlen. Egyike vagyok a sok közül, akik nem azt kapják, amiért fizettek, és amikor végre választ kaptam az ügyfélszolgálatuktól, határozottan a Google Playt hibáztatták. Hónapokkal később még mindig elfogadják az emberek készpénzét egy olyan alkalmazásért, amely nem működik, és egy harmadik felet hibáztat érte. Ha ezt a véleményt olvassa, akkor nem iPhone-t használ. Vásároljon egyet, ha valóban használni szeretné ezt az alkalmazást, ez a legjobb esélye (és még akkor sem garantált).
Simább, mint a keresztrejtvények a fő Guardian alkalmazásban, de nagyon reméltem, hogy egy dedikált alkalmazás tartalmaz majd valamilyen eszközt az angramokhoz (ahogyan a webhelyen található keresztrejtvények teszik).
<a href=""></a>
Nem ment túl a tárgyaláson – csak egy kis hibát jelentettek. Úgy tűnik, hogy az eltávolító az újságalkalmazást is eltávolította az S20-amról.
A keresztrejtvények és a sudokusok nagyszerűek, a navigáció és a felhasználói felület pedig jól működik, és tetszetős kialakítású. Az egyetlen nagy probléma az, hogy bizonyos opciók nem mentenek, ami fájdalmas. Minden alkalommal, amikor új keresztrejtvényt indít, megadta a beállításokat, vagy az alapértelmezett értékek kerülnek alkalmazásra.
Az alkalmazás nem olyan jó, mint a gyám mobiloldalán a keresztrejtvények rovata, de egyébként jó. Egy friss frissítés azonban valamilyen hibát okozott, ami miatt felugró értesítés jelenik meg minden alkalommal, amikor feloldom a telefon zárolását, jelezve, hogy az alkalmazás leállt, függetlenül attól, hogy az alkalmazás nyitva van-e vagy sem, be kell zárnom az értesítést, mielőtt bármit tehetnék. más. Eltávolítottam és újratelepítettem, de semmi különbség.Remélhetőleg hamarosan érkezik egy újabb frissítés, ami megoldja!
Nagyon élvezem az alkalmazást, de a telefonomat sötét módban használom. Jól működik a sötét mód támogatása, mivel jelenleg ez lehetetlen (pl. a keresztrejtvény háttere átlátszó, de a szöveg fekete, nem automatikus. Sötét módban fekete a feketén!)
Guardian Puzzles & Crosswords ধাঁধা pxme
A közös játék már évek óta megszakadt, de ahelyett, hogy most fájdalmas lenne a közös játék, egyszerűen nem működik. Az adóssághivatkozások csak az alkalmazás letöltési képernyőjére visznek. Mivel ez fizetős szolgáltatás, válogatást igényel!
Imho nem érdemes pénzt fizetni az ingyenes próba után. Igen, jól csinálja a keresztrejtvényt és a sudoku-t, de Guardian-előfizetőként ezt megkapom. Amit hiányolok a papírból, az az összes többi futoshiki rejtvény és mások, valamint Chris Maslanka rejtvényei.
Nem nagy rajongója, vagy különösen jó keresztrejtvényfejtésben. Általában csak akkor dörömbölök, ha valaki más csinál ilyet. De ez az alkalmazás könnyen használható, és amennyire én látom, rengeteg rejtvény áll rendelkezésére a 14 napos próbaidőszak alatt. Ezt követően elég borsos előfizetési díjat kell fizetni azoknak, akik folytatni akarják. Számomra ezután maradok az alkalmanként ingyenes rejtvényeknél.
Guardian Puzzles & Crosswords Rompicapi lohu
Imádom a keresztrejtvényeket a Guardian webhelyen, és régóta szerettem volna, ha egy adott alkalmazásba helyeznék őket, hogy jobban tudjam kezelni azokat, amelyeket készítettem stb. De ez az egyik legrosszabb alkalmazás, amit valaha használtam. Eltekintve néhány bosszantó kihagyástól, mint például az anagramma segítő hiánya, a folyamatban lévő rejtvények megtekintésének helye és a korábbi fejtörőkhöz való gyors navigáció hiánya, gyakran elfelejti a válaszaim felét a munkamenetek között. Ezt addig nem kellett volna kiadni, amíg legalább egy szintre nem került a weboldallal.
Segítene, ha megváltoztathatnánk a színsémát, ami a színvakok, mint én, körülbelül 6%-ának lenne hasznos. Nem éppen Araucaria, de majd egyszer...
Sokkal kevésbé reagáló és rosszabb felhasználói felülettel, mint a Guardian webhely használata rejtélyes keresztrejtvények készítésére
Nem lehet megtekinteni a keresztrejtvényt
Sötét móddal nem működik a telefonomon. Nem látja a rácsvonalakat.
szemét
Ennek a játéknak nincs semmilyen funkciója a Sötét mód használatakor, minden alkalommal, amikor használni akarom, ki kell kapcsolnom a Sötét módot.
Guardian Puzzles & Crosswords Tankenötter yzzj
Jobb lenne, ha nem használná folyamatosan a rossz Google-t – minden alkalommal be kell jelentkeznem a Google Playen keresztül. A fiók kiválasztásához extra beállítási lehetőség szükséges. De
Szórakozás
Nagyon szeretem ezt az alkalmazást, de sajnos úgy tűnik, hogy Szváziföldről/eSwatiniről nem lehet bankkártyával megvásárolni. Kérem, adja meg, hogyan vásárolhatom meg ezt az alkalmazást!
32,99 GBP évente! Az összes Guardian játék tisztességes listája, és könnyen megtalálható a közelmúltban megjelent játékok. De... Nem robosztus. Nincs mód az általános beállítások mentésére. Soha nem emlékszik, melyik játékkal játszottál utoljára, nem is beszélve arról, hogy melyik hónapban. Kevesebb kattintásra van szükség a beállításokhoz/szóellenőrzéshez – mint a fő Guardian alkalmazásban. Furcsa, hogy ÉVES 32,99 GBP-t kérek valamiért, amit a fizetős főalkalmazásban kapok. ELTÁVOLÍTÁS.
Nagyon szeretem ezt az alkalmazást. Samsung Galaxy Tab S6-on használom. Egészen a közelmúltig a nyomtatási párbeszédpanel segítségével PDF-ként mentettem a rejtvényt. Valamilyen oknál fogva a Mentés PDF-ként funkció nem működik csak ebben az alkalmazásban. Bármilyen javaslat, hogy miért lehet ez.
Folyamatosan összeomlik bármilyen játékból, amiben vagyok, és villog, hogy nem vagyok előfizetve (vagyok, éves előfizetés). Egy percig újratölti, hogy működjön, majd újra összeomlik, ami használhatatlanná teszi. Feladom!
Csak 7 napig ingyenes, majd az előfizetés automatikusan megújul. Kipróbálás nélkül eltávolítva
Folyton összeomlik. A játék felénél megjelenik az előfizetés megújítási értesítése, pedig az automatikus megújításon voltam. A játék elején is. Feladva vele. Lemondott előfizetés. Elnézést, Guardian.
Nagyon jól működik. Csodálatos x
7888iikii4u6 Szereti a képeket a haszontalanról787⁶ A mozgás komoly
Remek rejtvények, de egy hét próba szánalmas. Pénzhiányban vannak?
Nagyszerű, hogy ennyi rejtvényem van. Feliratkoztam, mert bűntudatom volt, amiért minden nap megfejtem a keresztrejtvényt anélkül, hogy megvettem volna az újságot, és olyan, mint egy sudoku. A legbosszantóbb hiba az, hogy nem menti a folyamatot vagy a beállításokat. Könnyen válogatható, szerintem, de dühítő.
Folyamatosan kirúg a fejtörőből a főmenübe.
A webhelyen most mindig van egy bosszantó hirdetés a képernyő sarkában, amely arra kéri Önt, hogy használja ezt az alkalmazást, de a weboldallal ellentétben még anagramma-segéd sincs. Talán várja meg, amíg az alkalmazás jellemzői paritást kap, mielőtt rányomja az embereket.
Kezdetben vonzottak a rejtélyek. Az Egyesült Államokban nehéz megtalálni őket, és a legtöbb egyéb alkalmazáson keresztülmentem. Sajnos folyamatosan belefutok olyan szavakba és kifejezésekbe, amelyek semmit sem jelentenek nekünk itt, és a megoldási lehetőségre kell hagyatkoznom. Nagyon szeretem a többi rejtvényt is. Szép alkalmazás!
Telepítettem, így a webhely nem fog többé zaklatni, és nem tölti ki a képernyőt, de még mindig szívás
Nem ingyenes alkalmazás – több mint évi 30 GBP-t igényel a használat folytatásához. Idén már elég pénzt adtam a gyámnak
Nem menti el a ceruzajeleket a sudokuban, ha alkalmazást kell váltania, például ellenőriznie kell a beérkezett üzenetet
Kérjük, biztosítson offline hozzáférést.
A Sudoku nem működik Chromebookon (vagy legalábbis én nem tudtam működésre bírni). A „Súgó” nem segítség.
Hogyan kapcsolhatom ki vagy módosíthatom az értesítési funkciót? Folyamatosan zümmög a telefonom túl korán reggel, és felébreszt. Mivel egy nagyon legyengült betegség miatt rokkant vagyok, nem engedhetem meg magamnak, hogy elveszítsem az alvást; az sem biztonságos, hogy kikapcsoljam a telefonomat. Az összes többi, rendszeres értesítéssel rendelkező alkalmazás „tisztábban tartja a nyitvatartási időt”, vagy csak akkor küld értesítést, ha a telefon csatlakozik a Data szolgáltatáshoz. Ez az új funkció rosszul kigondolt, és egyébként is szükségtelen, mivel az alkalmazás felhasználói tudják, hogy naponta új rejtvények jelennek meg!