(Android) Smashers.io - Fun io games krāpjas, lai iegūtu vairāk dārgakmeņu
Mar 17, 2022 9:08:14 GMT 2
Post by ascarsakelring on Mar 17, 2022 9:08:14 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smashers.io - Fun io games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smashers.io - Fun io games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas, lai iegūtu vairāk dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ Smashers.io - Fun io games 2022 version ▞▞▞
Es domāju, ka pēc 20 minūšu spēlēšanas jums kļūs garlaicīgi. Nav jaunu līmeņu vai jaunu režīmu. Tikai atkal un atkal tas pats.
Šī spēle ir laba, taču visā spēlē tiek rādītas reklāmas. Es gribu tādas ādas kā starp mums reklāmā, jo man patīk starp mums. Un es gribu vairāk ādas
Dodieties uz slimnīcu uz slimnīcu un tie visi tev ir vienādi mhalq ingat kau
forša spēle tev
Jautri, bet man nepatīk, ka pēc tam, kad esi kļuvis tik liels, mazāks spēlētājs joprojām var tevi trāpīt. Tas nozīmē, ka es varu vienkārši gaidīt un skriet apkārt, ļaut visiem nogalināt vienam otru, tad iegūt pēdējo sitienu un izcīnīt pirmo vietu.
Smashers.io - Fun io games Arkādes spēles eqwo
Smashers.io - Fun io games Arcade xny
Kas tas ir tā bilkul spēle traucēt jums priekšā ar zvērs man visu spēli kā šis
Worms Zone .io Games Lejupielādēt APK par brīvu
Nav noplēstas ādas
Man ļoti patīk tava spēle g
Spēle Tap Candy · spēlē tiešsaistē bez maksas - FGB - free ...
Pangit malag
Smashers.io - Fun io games Arcade jfi
Tas ir tāpat kā krāpšanās, jo, kad mēs mirstam, spēlētājs iegūst mūsu izmēru
Pārāk daudz reklāmu
<a href=""></a>
Tas ir lieliski, bet mūsu vidū tā ir ļoti populāra spēle, un tās sīktēlā tā ir redzama starp mums varoņiem, tāpēc, lūdzu, nedariet to
Uzziniet vairāk SPĒLE
Šī ir laba un vienkārša spēle, ļoti aizraujoša un jautra spēle. Man patīk šī spēle.👍❤🥰
Pārsteidzoši, bet ādas un zobeni ir pārāk dārgi
Tas ir lieliski, BET PIEVIENOJIET MUMS ĀDU KĀ REKLĀMĀ
Similar .io games. 4,6 play icon 26 new MSK Squid Game Motorcycle Stunts; 5,0 play icon 3 new CowBoy Running; 4,4 play icon 42 new Smashers.io
Nav daudz jautrības
panget neto
Tas ir diezgan viegli un garlaicīgi, vienkārši padomājiet par to, un viena no sliktākajām problēmām ir tā, ka pēc katras spēles ir pārāk daudz reklāmu un ir grūti iegūt naudu, vienīgais veids, kā nesaņemt reklāmu pēc katras spēles. ir zaudēt, bet tas ne vienmēr darbojas, un, ja jums nepatīk reklāmas, nespēlējiet to, es jūs brīdinu! Vajadzētu būt vairāk apvalku vai ieroču, kāpēc ir tik daudz reklāmu, lūdzu, pastāstiet man, jo šī spēle ir tik slikta, ka es nevaru iegūt pēdējo, tas ir dārgi, lūdzu, izlabojiet to tieši TAGAD!
Satriecošs
スマッシャー.io - 面白いioゲーム アーケード xdj
Šī spēle ir pārsteidzoša. Varat spēlēt bezsaistē, un reklāmas arī nevar jūs traucēt
EvoWars.io - Apk AMP
Nav jautri spēlēt pret a.i. Kas mūsdienās ir ar robotiem, tas nepadara tavu spēli labāku
Fall.io - Race of Dino APK 1.3.4 App Lejupielādēt Android
kur atrodas caurumotāja IO vāciņš.
Usmans
Lol šī spēle ir tik smieklīga, un tā ir jauka, tik 5 zvaigznes
GAME FEATURE – Simple and funny io smasher game – Impressive 3D cubic graphics – Multiplayer battle royale in multicraft io game
Man tik jautra un laba spēle, es gribu būt zvaigzne, jo esmu labākais no šīs spēles
Tas ir starp mums!! Bet tomēr tas ir smashers.oi, taču tas ir jautri, es iesaku jums nekavējoties izmantot šo lietotni, lai jūs varētu uzvarēt daudzās kārtās! (",)
Padariet to vairāku spēlētāju režīmā
Es ienīstu šo spēli ikreiz, kad mēģinu sagraut ienaidnieku, es nespēju to izdarīt, un tad mans ienaidnieks mani nogalina
Man patīk šī spēle, ka manam draugam patīk šī 🎮 spēle
Šī spēle ir ļoti jauka, un jūs varat pievienot ādu
Ja ir 0 zvaigžņu iespēja, es to liktu. Sliktākā spēle pasaulē😡. Neinstalējiet to. Jūs to atinstalēsiet pēc vienas dienas.
Forši 😁
Laba spēle, bet ir pārāk daudz reklāmu
Es mīlu šo spēli, man patīk tik forši
Gg
Patiešām laba spēle tā ir kā cilvēku saspiešana gabalos, bet katru reizi, kad es pabeidzu spēli, tiek parādīta nejauša reklāma par uzturu joprojām ir laba😊
Ne tik labi, bet labi
Man ļoti patīk spēle. Bet kam tās monētas, mēs nopelnām monētas, pabeidzot līmeni, un ar monētām neko nevar darīt. Pievienojiet dažas atskaņotāja un āmura apvalkus