Post by ascarsakelring on Mar 17, 2022 9:05:14 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód pro neomezené peníze ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra
Je to v pořádku, ale jako nechápu, proč to někdy nefunguje a tolik reklam? !
To je úžasná hra. Hraji tyto hodiny do konce. Mám mnoho dalších her podobných této, ale tato je určitě nejlepší. Vřele doporučuji každému s dětmi, tato hra pro všechny věkové kategorie, ať už jste malé dítě nebo dospělý, je velmi zábavná a zábavná. VŘELE DOPORUČUJI!!! jen tak dál!!
Používal jsem, když jsem byl mladší, a byla to zábavná hra podobná Subway Surfers. Nainstaloval jsem si to dnes a nenáviděl jsem to, protože vše, co děláš, je jen běhat na mise a hra už mě nebaví, jako když jsem byl mladší. Na misi běžíte jen 2-3 minuty a pak je hotovo. Nemám rád mise a díky tomu je hra méně zábavná. Pokud to čtou vývojáři, můžete to prosím opravit, kde můžete běhat donekonečna a ne jen běhat plnit mise a plnit je.
Tohle byla moje oblíbená hra před aktualizací. Nyní vás to nutí přestat běhat po každé misi. Dříve to bylo mnohem víc. Bylo by alespoň o něco lepší, kdyby existovala možnost nepřetržitého běhu bez nutnosti zastavovat.
John DiMaggio | Biografie | ČSFD.cz
Minion Rush: Running Game Gelegenheitsspiele qqmz
Koupil jsem si "balíček", ale byl doručen jen částečně. Šel jsem do centra péče o zákazníky v aplikaci, která mě nasměrovala na mobilní web, který měl formulář pro nahlášení takových problémů. Bohužel je nefunkční – zobrazuje mi chybu captcha, ale na stránce žádný captcha není. Oslovil jsem e-mail vývojáře, ale obdržel jsem automatickou odpověď, že tyto e-maily jsou ignorovány a musím je kontaktovat prostřednictvím webu, což nefunguje.
Hrál jsem Minion Rush, ('opovrženíhodný já...'), a i když jsem byl trochu zklamaný, když nejprve upgradovali původní verzi, protože měli docela dost pěkných navržených funkcí, které vzaly mou pozornost jako rukojmí a zaujaly. moje zvědavost, jaké ještě lepší funkce by nám hráčům byly k dispozici. Ale byl jsem zklamán a dokonce i trochu odrazen, abych pokračoval ve hře, která byla jednou z mých nejoblíbenějších her všech dob....do té doby, tedy....!
Dobraa hra, ale dlouho trva nez se mi to nacte
Docela nuda...
Důvod, proč nehodnotím tuto hru 4 jsou 5 hvězdičkami, je ten, že se mi dříve líbila, když byla v různých oblastech a nevybírala jsem mapu náhodně.
Online hry zdarma, super webgames hry | Strana 4 z 61
Je to hra na kačenku
Po poslední aktualizaci hra laguje, sem tam spadne a je tudíž v podstatě nehratelná. Po dvou letech hraní je mi líto ji odstranit, dám tomu čas do příští aktualizace. Jestli to chlapci nedají do pořádku tak půjde.
Nejlepší hra na světě na mobil
To je úžasná hra. Jsem do toho zamilovaný. Je to skvělé, protože když nemám internet, můžu hrát. Jeho výzvy jsou dokonalé. Grafika mě dělá 😁. Tuto hru bych 100% doporučil.
Minion Rush: Running Game Santai tmlz
Upravit – snížení na 1 hvězdičku. Zkoušel jsem získat výherní pod prostřednictvím reklamy 5krát za sebou a pokaždé se reklama nezavřela. Není vpohodě. Zábavné, ale VELMI frustrující s reklamami. Nejméně 1 ze 3 reklam nelze zavřít, takže přijdete o vše, co vám bylo slíbeno za sledování uvedené reklamy, ať už jde o oživení, 2x odměny, co máte. Musíte hru zavřít. Zdá se, že se to nikdy nestane s vynucenými reklamami, které vás neodměňují, a zdá se mi to velmi povrchní.
U mého vnuka trochu zamrzne, pro 4leté dítě je těžké pochopit, že Yaya to nemůže opravit. Takže musíme hrát něco jiného. 🤔☹
Nevím, co se s hrou stalo. Dříve to bylo velké, ale nyní to běží hladce. Já ti to všechno dám. Ale něco není v pořádku s možnostmi nákupu. Myslím, že je skvělé, že mám přístup ke všem kostýmům, ale banna, kterou sbírám, se ani neregistruje. Jaký má smysl to dělat, když musím vydělávat v cenovém modulu? Dobrá hra, jen by to chtělo nějaké vylepšení. Dobrá grafika plynulejší hraní. Skvělý nápad s každým oblekem, který má svou vlastní power-up specialitu. Ale....mohu běhat déle než minutu nebo spíš nechci, když se mi nezaregistrují banny, které sbírám. Možná udělat ten banna vzácnějším nebo co? Idk, ale to se musí opravit
Často se seká a dlouho se načítá jinak dobrý
Dobrá hra ujiždime celou rodinu 😁
Hry a zábava
Miluju hraní této hry! Přisluhovači jsou zábavní a všechny různé místnosti jsou náročné. Je to ještě lepší, protože jste přidali denní úkoly, které vám umožní vydělat více žetonů, lístků a karet. Mým jediným problémem jsou falešné zprávy „Žádné připojení k internetu“, které se mi teď neustále objevují a které mi brání ve sledování reklam, abych mohl sbírat výhry nebo žetony videa.
Hodně se dlouho načítám ,ale ujde to ,je podobný survival surfe
Nehrál jsem tuto hru už roky a věci se hodně změnily, ale miluji hru, ale udělejte mi laskavost, můžete vrátit staré způsoby minion rush Chybí mi ty časy tbh s vámi mě nechápejte špatně je to dobrá hra, ale bylo by hezké si zahrát, jak to bývalo, než to řeknete
Tato hra je opravdu zábavná a návyková. Ovládání je také snadné. Původně jsem si tuto hru stáhl, když jsem byl mladší, a byl jsem jí tak posedlý. Rozhodl jsem se znovu stáhnout tuto hru, abych viděl, jak to jde. Tato hra dosáhla 1 miliardy stažení. PÁNI. Když vidím, jak je tato hra zábavná, vlastně mě to nepřekvapuje. Dobrá práce vývojářů na vytvoření pravděpodobně nejlepší hry všech dob. 5 hvězdiček. Snadno.
Minion Rush: Running Game Casual games plip
Po aktualizaci jsem ztratil veškerý pokrok i po přihlášení a měl jsem hromadu minion outfitů a pokroku a teď mi nejde otevřít aplikace
Žďár mimoni.
Kdysi jsem tuto hru miloval a myslel jsem, že to zkusím znovu, ale nyní je hra velmi matoucí a co se stane s online hraním a hraním zdarma
8 bezplatných nekonečných běžců pro Windows Phone 8
Mega dobrá hra a postavy prostě suprová hra
Miluji přisluhovače a tato hra vám je dá všechny. Líbí se mi zvláštní schopnosti, které získáte s každým z nich! hodně usnadňuje hraní! Odebral jsem si jednu hvězdičku, protože jsem nemohl přesunout svůj starý účet do nového telefonu a ztratil jsem KAŽDÉHO ze svých přisluhovačů, které jsem získal, a všechna vylepšení, která jsem provedl! Musím začít znovu od začátku a měl jsem k dispozici téměř každého miniona, než jsem změnil telefon. Jaký má smysl ukládat hru do cloudu, když ji nelze získat zpět!!!
Minion Rush: Running Game Casual games zpqg
<a href=""></a>
Lenka langerová
Tohle je docela na hovno. Proměnilo to zábavnou hru v totální katastrofu. Existuje mnoho směrů a nemůžete hrát, dokud nezemřete, můžete pouze dokončit "misi". Pokaždé, když jsem řekl běž znovu, přeneslo by se to na jinou stránku směru a řeklo mi něco nového, o co jsem nežádal. Když jsem konečně začal běhat, běžel jsem 2 sekundy a pak to zamrzlo a přišel Grew a řekl mi něco o mé postavě. Pak přišla Lucy a udělala to samé. 10/10 nedoporučuji.
Je to dobrá aplikace, ale její načítání trvá dlouho a musí aktualizovat každou novou úroveň
Stará verze byla lepší, dal bych jí 5 hvězdiček, ale podle mého názoru je tato verze horší, takže jsem jí dal 3 hvězdičky.
Gru 🥵🤤😍 Když v této hře vidím gru, mám v žaludku motýly Bob a Stewart kradou mou pravou lásku, takže si hru nainstaluji, abych zavraždil Boba a Stewarta 😡😡🤬🤬👹 ale kromě toho je hra docela dobrá téměř žádné reklamy a je to jako surfaři v metru, ale mnohem lepší✋🌈🤚
Souhlasím s usměvavou rolkou od pizzy, PŘESTAŇTE SE ZBAVOVAT VĚCÍ, stejně nemůžu jít, mačkal jsem tlačítka a funguje to, VRAŤ MAPU ZPĚT
Po x letech hraní jsem přišla o celý postup...
Jsem připojen k wifi a stahuje se to a pak žádné připojení k internetu?
Od 4. ledna 2021 hra neustále padá. Zákaznický servis mi již déle než měsíc neodpověděl na nákup, který jsem provedl Nedostal jsem, za co jsem zaplatil, dokonce jsem ukázal účtenku z Google Play. Také další problémy při převodu na nový telefon. dodržovat Zákaznický servis je hrozný Nekupujte si nic z této hry, okrádají vás
Opravdu mi chybí sbírat želé, abych mohl jít dál. Také opravdu nesnáším, že na mise, které jsou dost krátké, můžete běžet jen pětkrát. (V této hře jsem se daleko nedostal, než jsem ji smazal... ) Jaký to má vůbec smysl? Opravdu se mi více líbí starší verze této hry. Promiň, Minion Rush.
Kdysi to bylo lepší aktualizace tu hru zabila
Pěkný!
Strašně moc mi chybí ten starý spěch. Může to být zábava, ale má to tolik konstantních věcí navíc, které může být těžké nechat ležet.
Supee hraaa