Post by ascarsakelring on Mar 17, 2022 9:02:07 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове за генераторен ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Rider 2022 version ▞▞▞
Обичам играта, но може да се играе само веднъж. Следващия път, когато го използвате, нещото просто няма да работи, освен ако не го инсталирате отново. Жалко е, защото обичам играта, но няма да работи и няма страница за поддръжка. Препоръчайте да го вземете и вижте дали имате същия проблем, но няма решение.
Бъва на копеле
Хубава игара
Gebe es weniger sterne hette ich weniger gegeben
Много бъги игра, не може да събере 3 звезди на нито едно ниво, а нормалната част от типа пясъчна кутия на играта е супер бъги, въртя се без пръста ми, скача, когато съм на едно колело, блъска се през земята, когато гърбът се удари в стена смърт, но не с горната част на колата
Тази игра беше изключително забавна, но нямам представа какво са направили с физиката на играта. Дори ако кацнете на колелата си, това може да ви накара да се преобърнете и да катастрофирате. Можете буквално да направите едно и също нещо 100 пъти и да получите 100 различни резултата по някаква причина
Rider Arkade tvw
Колкото повече играете тази игра, толкова повече ще осъзнавате, че физиката е истинският враг, а не препятствията. Изобщо няма последователност, една секунда карате добре по равна земя, в следващата секунда колата е решила да се преобърне произволно с главата надолу. Това прави играта невъзможна за игра. Ако не беше това, щеше да е добра игра, но за сега е само 2 звезди.
Играта е много година.
Нейска да се тегли
Когато изтеглих тази игра, се очакваше да бъда разочарован, но за моя изненада всъщност е взрив и дори понякога може да бъде вбесяващо, все пак оцених 5 звезди
Спомням си, че играх това преди няколко години, на по-стар телефон. Играх страхотно и никога не се чувствах принуден да харча пари, нито рекламите бяха ужасно натрапчиви. Инсталирах това отново вчера, но играта просто се чувства счупена сега. Хитбоксовете на колата ги карат да експлодират, когато наистина не трябва. Бих кацнал на една или и на двете гуми, но играта щеше да го регистрира като хит. Мисля, че е възможно окачването да се компресира достатъчно ниско, че каросерията на колата да докосне земята да се взриви.
Тъпа игра
буквално не е лоша игра, но често подслушва тази игра
The Secret Order 2: Masked Intent Nuotykių lhme
Бих дал 5 звезди, ако дискорд банерът не беше там. Имам много мощен телефон, но все още убива телефона ми, моля, премахнете го
Обичам го много, но бъгове... Приземявам се идеално на колела и произволно избухнах и как колата се върти произволно се променя, понякога преминавайки през тези червени предавки. Има малко места, където е напълно плосък и аз произволно избухнах, докато ускорявах по неоновата пътека...от друга страна, това е страхотна игра
Страхотна игра. Силно препоръчвам моята лична любима офлайн игра
Наистина не е оптимизиран за цял екран.
Страхотна игра, но целият ми напредък е изчезнал и рекламата, която имах, беше наистина досадна. Не можах да го махна с бутона за връщане назад. Вместо това опитът да активирам бутона за връщане ме накара да посетя рекламата.5 пъти
играта е ОК
Хубаво
Имам тази игра от няколко месеца и беше перфектна! Досега една от любимите ми игри, които някога съм играл. Но от няколко седмици играта изостава наистина много. Имах наистина стар телефон по времето, когато се случваше, така че току-що взех нов телефон, мислейки, че забавянето ще спре. Но не, изоставането все още е налице. Това наистина ме кара да се замисля за деинсталиране на играта.
Rider Arked vrdg
Играта продължава да се забива на новия ми телефон едно плюс 8, колата не върви напред.. нито хваща състезание, когато продължиш да натискаш екрана също.. изтрих catche, след като започна да работи отново, но се сведе до същото нещо отново ... Харесвам играта, бих я оценила с 5 звезди, но поради този технически проблем я оцених с 2.
Rider آرکید zmw
Супер яко
Доста ужасна игра. Кара те да се срива многократно, тъй като контролите са твърде трудни. Проектиран е така, за да пуска реклами веднага щом катастрофирате. Абсолютно не неоновата аркада, която търсите!
Продължава да се обръща и аз продължавам да ме убиват 😒
Играта не е лоша, разбира се. Причината да дам само две звезди е, че има твърде много реклами за толкова кратко време. Всяка смърт има 30-секундна реклама без възможност за пропускане след това. Нямам проблем с рекламите, ако продукта е безплатен и трябва някак си да вземеш пари. Но рекламата от 30 секунди без възможност за пропускане е пречка за мен. И затова го деинсталирах.
Наистина лоши толкова много реклами и проблеми, че можете да кацнете перфектно и да умрете така или иначе предизвикателствата не са нищо добро и изключително тежки Преди бях пристрастен, но сега е ужасно. проблемите са толкова ужасни, че те карат да загубиш резултата си. Рекламите винаги ви отвеждат до магазина за приложения, дори ако щракнете върху пропускане, моля, поправете това, рекламите вероятно са най-лошата част. Това е изключително разочароващо. Възраждащите реклами не работят и са ужасно мързеливи. Бих дал 0 звезди, ако можех.
Не мога да спирам всичко е катастрофа и като цяло е гадно
Добра игра със страхотни графики и геймплей, но понякога изостава и се обръщам на 360°
davi eba kotkata na maykavi potkata laina
1) Твърде много реклами. Толкова досадно. 2) Имам OnePlus 8 и играта се простира извън екрана, така че горната и долната част се отрязват. 3) Ако ще давате награди за събиране на определен брой скъпоценни камъни, вероятно трябва да поставите брояч на скъпоценни камъни на екрана, докато играете (освен ако това не се отрязва, защото играта ви не пасва на екрана).
Rider Arkada nufj
И още нещо, което нямам избор, освен да пропусна предизвикателството и да дам 200 диаманта, просто да поправя това
Пуска реклами и без нет
Горе-долу, добре
Платих без надбавки преди години. Въпреки това те все още играят добавки. Отивам да го деинсталирам. Няма да плащам отново за никакви надбавки.
Rider Arcade gqy
Всъщност би било забавно, ако механиката и физиката на играта бяха последователни, но като се има предвид, че не са, това е по-разочароващо от всичко
Най тупата игра
Върнете старите емоции!!
Играта беше забавна отначало, но наистина не е излъскана. ТОЛКОВА МНОГО грешки и допринасят за това, че не можете да играете правилно.
Тази игра е ужасна и аз я мразя всеки път, когато правите задно обръщане, тя експлодира мотора ви
Всичко е наред. Но след известно време много скучно. Добавете контроли за предно обръщане