Post by ascarsakelring on Mar 17, 2022 8:53:06 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Jungle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Jungle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināšanas žetonu kodi ▞▞▞
▞▞▞ Super Jungle Jump 2022 version ▞▞▞
tā ir lieliska un piedzīvojumu spēle
ļoti jauka spēle patīk
jautrai spēlei ir vajadzīgas atsaucīgākas vadīklas
Uhh
Man patīk spēlēt šo spēli, tā ir visjautrākā, kāda man ir bijusi ilgu laiku.
labi pavadīt laiku
Jauka spēle
Satriecošs
laba spēle. Es vienkārši izbaudu
Lieliska spēle būtu labāka bez reklāmas
bez stresa
Esmu nosūtījis izstrādātājiem e-pasta ziņojumu par problēmām, ar kurām saskaros, bet viņi man nav atbildējuši. NELIETOJIET SAVU LAIKU LEJUPIELĀDĒŠANU šo spēli, kamēr kļūdas nav sakārtotas.😂 Man patika šī spēle, taču šobrīd nevaru to spēlēt. Ļoti izaicinoša daļās. Es esmu 3. boss stadijā, bet diemžēl šodien, kad es iegāju tur, tas noslogo 90% un tad vairs netiks. Es varu iekļūt citos pabeigtos posmos. Es pamanīju, ka atjauninājāt maija beigās, vai tas varētu ietekmēt manu spēli. Lūdzu palīdzi man. Paldies
tā ir laba videospēle ar lielisku grafiku
Labi
ļoti labi
Kā atjaunināt jaunos posmus?
foršs
forša spēle
tik jautri... aizved mani atpakaļ uz Nintendo dienām un super Mario OG
Varētu dot piecas zvaigznes, taču spēle ir pārāk grūta, ar pazūdošām platformām, kur lec garām krītošiem akmeņiem. Uznirstošais atgādinājums skatīties videoklipus, lai redzētu jaudu, ir kaitinošs. Jauka spēle, bet pārāk grūta.
<a href=""></a>
saldā spēle
👎👎👎👎👎👎 Pilnīgi. 5 gadu bērnu spēle. Bez izaicinājuma Nav cīņas Nav mīklas. Tikai monētu kolekcionēšana 👎👎👎👎👎👎
mīlu šo spēli
Super Jungle Jump Arkada drvd
Dārgakmeņi chalu kra
labākā spēle
klasiskās platformas spēles pieredze
2. līmeņa priekšnieks sasalst katru reizi...
Tas tagad nav atskaņojams! Nevar lēkt vispār. Notiek atinstalēšana!!!
Nav slikti
labi
5 lieliska spēle
Super Jungle Jump 街機 vstb
Piemērots bērniem līdz 10 gadiem
Tas ir jauki, piemēram, spēlējot to, patīk funkcijas, lai gan šķiet, ka daudz vairāk ir daudz monētu, jums ir vajadzīgas 4 atšķirības rakstzīmes, bet kopumā labas. Mana vienīgā sūdzība ir par faktiskajām spēles vadības ierīcēm, kas nedaudz aizkavēsies, piemēram, lēcienā, taču ir ļoti svarīgi ātri reaģēt uz lietotāja vadības ierīcēm, kad slikts puisis staigā, lai pārlēktu pāri daudzām reizēm, jo esmu miris, jo tas aizkavēs manu faktisko lēcienu. dažas sekundes. Es arī to pamanīju, kad man bija jālec, tad pa gaisu starta 2 kāpšana ir nedaudz grūti iegūt viņu 2 paķert to. Goodtho
Fantastiska spēle, ja vien nebūtu reklāmu, kas ir vienīgais, kas ir tik kaitinošas, tad es varu turpināt baudīt spēli un novēlu, lai mums būtu vairāk dzīvību un, kad tu zaudē savu kārtu, tā atgrieztos tur, kur biji, bet tu to vari. vienmēr jāsāk no sākuma, tas arī mani kaitina
Super Jungle Jump আর্কেড epk
tas ir jautri un forši
Lieliski, bet viņiem ir jāatjaunina līmeņi, kas ir pārsnieguši pirmo pasauli, bet otrajā ir tikai 3 līmeņi, bez priekšniekiem. Nāciet cilvēki. Ja jums nav visu līmeņu, nelieciet tos. Es esmu iestrēdzis, spēlējot vienus un tos pašus līmeņus ar dažādiem varoņiem
jautri
Super Jungle Jump آرکیڈ pcy
Oho
Lieliska, ļoti smaga spēle, bet man ļoti patīk šī spēle, bet man ir viena problēma, ka spēles varonis ir tik mazs, ka varat par to rūpēties👍
visu laiku labākā spēle
Jauki